درباره وبلاگ


دانشمدی آزمایش جالبی انجام داد. او در میان یک آکواریوم یک دیوار شیشه ای قرار داد، که آنرا به دو بخش تقسیم کرد. در یک بخش، ماهی بزرگی قرار داد وبخش دیگرماهی کوچی که غذای مورد علاقه ماهی بزرگتر بود. ماهی کوچک، تنها غذای ماهی بزرگ بود و دانشمند به او غذای دیگری نمی داد. او برای شکار ماهی کوچک، بارها و بارها به سویش حمله برد، ولی هر بار با دیوار شیشه ای برخورد می کرد، همان دیوار شیشه ای که او را از غذای مورد علاقه اش جدا می کرد. پس از مدتی، ماهی بزرگ از حمله و یورش به ماهی کوچک دست برداشت. او باور کرده بود که رفتن به آن سوی آکواریوم و شکار ماهی کوچک، امری محال و غیر ممکن است. در انتها دانشمند شیشه بین دو بخش آکواریوم را برداشت، ولی دیگر هیچگاه ماهی بزرگ به ماهی کوچک حمله نکرد و به آن سوی آکواریوم نیز نرفت. گرچه دیوار شیشه ای دیگر وجود نداشت، اما دیواری که در ذهن ماهی بزرگ ساخته شده بود.هیچگاه فرو نریخت، دیواری که از دیوار واقعی سخت تر و بلندتر می نمود و آن دیوار، دیوار بلند باور خود بود.
موضوعات
آرشيو وبلاگ


ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 11
بازدید دیروز : 104
بازدید هفته : 115
بازدید ماه : 285
بازدید کل : 46589
تعداد مطالب : 178
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران

تعبیر خواب

Google

در اين وبلاگ
در كل اينترنت
ســـــــرگــــــرمــــــی
بــــرتـریــــن ســـایـت مـطالـــب تـفــریحــــی , ســـرگـرمـــی و دانســـتنـی
پنج شنبه 2 شهريور 1391برچسب:, :: 10:18 ::  نويسنده : NASEH

میرهاشم سیداحمدی روز سه شنبه در گفت و گو با کردپرس افزود: پس از عراق کشورهای ترکیه، آذربایجان، افغانستان، ترکمنستان و مونته نگرو در رتبه های بعدی قرار دارند .
وی میزان صادرات استان در چهار ماه گذشته را 513 هزار تن اعلام کرد و گفت: ارزش این میزان صادرات 185 میلیون دلار برآورد شده است.
سیداحمدی افزود: میزان صادرات استان در مقایسه با مدت زمان مشابه سال قبل 45 درصد رشد نشان می دهد. وی همچنین میزان واردات استان را 164 هزار تن اعلام کرد و افزود: ارزش این میزان کالای وارداتی به استان نیز 244 میلیون دلار برآورد شده است که 15 درصد رشد نشان می دهد. وی انوع میوه های خوراکی، فرآورده ها از سبزیجات و میوه جات، سوخت های معدنی و قیر، ماشین آلات و وسایل مکانیکی را از جمله کالاهای صادراتی از استان اعلام کرد



پنج شنبه 2 شهريور 1391برچسب:, :: 10:16 ::  نويسنده : NASEH


به نقل از رویترز، شرکت هریتیج 26 درصد از سهم خود در یک میدان گازی در اقلیم کردستان را به شرکت جنل انرژی ترکیه واگذار خواهد کرد که با احتساب اخذ وام 294 میلیون دلاری از شرکت جنل مجموعاً 450 میلیون دلار دریافت خواهد کرد.

شرکت هریتیج این مبلغ را برای توسعه میادین نفت خریداری شده در نیجریه هزینه خواهد کرد.

یکی از مقامات این شرکت گفت: میدان گازی واگذار شده «میران» از نظر سرمایه گذاری جذاب است اما این شرکت فعلاً به نقدینگی حاصل از فروش آن بیشتر اهمیت می دهد.

شرکت جنل با خرید سهم شرکت هریتیج میزان سهم خود در این بلوک گازی را به 51 درصد افزایش خواهد داد.

شرکت هریتیج با واگذاری بلوک گازی میران به حضور خود در عرصه نفت و گاز اقلیم کردستان پایان خواهد داد.

براساس گزارشی که در سایت شرکت هریتیج آمده است؛ از آغاز سال 2013 میزان گاز استحصال شده از میدان گازی میران روزانه به 80 تا 180 میلیون فوت مکعب در روز خواهد رسید که با توسعه کامل این میدان به روزانه 560 تا 750 میلیون فوت مکعب در روز خواهد رسید.

با خروج شرکت هریتیج از اقلیم کردستان، اولین بار خواهد بود که یک شرکت نفت و گاز میادین نفتی سایر کشورهای جهان را به منطقه اقلیم کردستان عراق ترجیح می دهد.



پنج شنبه 2 شهريور 1391برچسب:, :: 10:2 ::  نويسنده : NASEH

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی از اعطای تسهیلات بانکی کم بهره به 10 هزار واحد مسکونی در مناطق زلزله زده شهری خبر داد.

به گزارش فارس از اهر، عباس فلاحی باباجان صبح امروز در جلسه بررسی مشکلات زلزله زدگان که با حضور رئیس کمیسیون عمران مجلس برگزار شد، اظهار کرد: با هماهنگی دولت و مجلس تسهیلات 12.5 میلیون تومانی ساخت مسکن در مناطق زلزله زده به 17.5 میلیون تومان افزایش یافته و کارمزد چهار درصد آن نیز حذف می شود.

وی افزود: به علت ساماندهی احشام روستاییان آسیب دیده با معرفی سازمان جهادکشاورزی تسهیلات لازم جهت ایجاد مکانی مناسب برای دام نیز اعطا می شود تا مقدمات لازم برای استقرار دام روستائیان زلزله زده فراهم شود.

این نماینده مجلس گفت: هم اکنون از برنامه زمان بندی عقب هستیم و با توجه به فرا رسیدن فصل سرما نیازمند برنامه ریزی مناسب برای تسریع در عملیات اجرایی ساختمان ها هستیم.

نماینده مردم اهر و هریس در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: بازرسی از 17 هزار واحد مسکونی شهری توسط اکیپ های فنی و تخصصی آغاز شده و به زودی یک میلیون تومان وام بلاعوض در مناطق زلزله زده پرداخت می شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: با هر مدیر و مسئولی که در اجرای امور محوله به زلزله زدگان تعلل و کم کاری کند، برخورد جدی می کنیم.

فلاحی باباجان با دعوت مردم به صبر و بردباری گفت: تمام تلاش خود را به کار خواهیم بست تا در کم ترین زمان ممکن مشکلات زیادی که بر اثر زلزله برای مردم شریف اهر و هریس به وجود آمده است با همت مردم و مسئولان و پیگیری های لازم برطرف شود.



چهار شنبه 25 مرداد 1391برچسب:, :: 1:31 ::  نويسنده : NASEH

به گزارش پارسینه، در این نوشتار که به قلم توماس اردبرینک، خبرنگار دائمی ان.آر.سی در ایران است می خوانیم:
هنوز پس از شش سال سکونت در این کلان شهر، نمی دانم تهرانی ها از کجا پول در می آورند. بسیاری افراد در نگاه اول به نظر می آید که هیچ درآمدی ندارند یا درآمدشان ۳۰۰ یورو بیشتر نیست.
۳۰۰ یورو نسبت به پولی که برای زندگی در تهران لازم است، انعامی بیش نیست. با علم بر این که تورم در ایران بالاتر از ۲۵ درصد است، نظام همگانی پرداخت هزینه خرید خانه با اقساط وجود ندارد و کمک هزینه هایی که دولت به بیکاران می دهد، در حداقل قرار دارد، این پدیده که ساکنان تهران باز هم دستشان به دهانشان می رسد، یک راز عجیب است.
البته چنین نتیجه باید گرفت که وضع زندگی تهرانی ها دشوار است. با همه دشواری ها مردم باز هم پول برای خرج کردن دارند. این احتمالاً به خلاقیت بی انتهای آنان در به دست آوردن سود برمی گردد. کسی که در ایران می خواهد سود کند، باید ۲۴ ساعت در فکر پول باشد.
تهرانی ها هم به صحبت زیاد در مورد پول علاقه وافری دارند؛ چه در جشن ها، چه در تشیع جنازه، در فروشگاه ها، در سونا یا در تاکسی؛ فرقی ندارد.این عادت بدی به حساب نمی آید؛ بلکه جزئی است از بازی زندگی. تبادل افکار در مورد روش های جدید درآمد همیشه ممکن است امکانات جدیدی را پیش پای فرد قرار بدهد. فکر کردن به پول در ایران یک نیاز تلخ است، چرا که حکومت ایران، هر چه هم اسلامی و مهرورز باشد (یا وانمود کند که هست) باز این تک تک خود افراد هستند که باید آب خود را از گلیم بالا بکشند.
در کشوری مانند ایران با تعداد فراوانی قوانین دولتی،فرد می تواند با پول یک تکه از آزادی را در بازار سیاه برای خود بخرد. بازار سیاهی که همه ی چیزهای ممنوع در آن یافت می شود. با پول می توانی فرزندت را برای تحصیل به خارج بفرستی؛ خانه بزرگ تری بخری تا دیوارهای باز هم بلندترش دنیای بیرون را پس بزند؛ و هر وقت به هنگام کار اشتباهی گیر افتادی، بتوانی به پلیس رشوه بدهی. نمایندگان طبقه متوسط ایران، به ویژه شهرنشینان کلان شهر تهران، از همان نوجوانی کار بر روی ساختن یک وضعیت مطمئن مالی را آغاز می کنند.
سنت های ایرانی طی سده های متمادی یک طرح نبوغ آمیز مالی برای زندگی و آینده افراد ترتیب داده است.
روش آن ها مانند هلند، ایجاد یک حساب بانکی پس انداز برای کودک نیست؛ بلکه سیستمی است که طبق آن باید فرزندان و نوه های شخص هم دارای مسکن شوند. پرداخت بهای خانه با اقساط به سبکی که در اروپا وجود دارد، یعنی با بهره های نسبتاً پایین و قسط هایی که چندین دهه طول می کشد، در ایران وجود ندارد اما داماد و عروس جوان روی این حساب می کنند که خانواده داماد خانه را برایشان خواهد خرید و خانواده عروس وسایل خانه را.
برای رسیدن به چنین لحظه ای یک عمر سرمایه گذاری هوشمندانه پشت سر گذاشته شده است. به تازگی یک بانوی جوان از دوستان من با پزشکی ازدواج کرد. با این که والدین او بایستی هزینه های خرید خانه را متقبل می شدند؛ ولی پدر عروس هم چندین قطعه زمین مختلف را که طی سال ها خریداری کرده بود، فروخت تا بتواند هزینه وسایل منزل دخترش را بپردازد (تلویزیون های بزرگ و مبل های مجلل). بر طبق سنت، او از همان زمان تولد دخترش چند قطعه زمین خریده بود. قیمت این زمین ها به شدت بالا رفته بود.
یکی از زبانزدهای ایرانیان این است که بهای خانه و زمین در ایران هیچ وقت پایین نمی رود. هر خانواده ای که بتواند در مسکن سرمایه گذاری کند، حتماً این کار را برای روز مبادا هم که شده، انجام می دهد. اما برای رسیدن به اطمینان مالی در ایران به چیزی بیش از خانه و زمین نیاز داری.
بیشتر از ۸۰ درصد اقتصاد ایران در دست دولت است و ۲۰ درصد بقیه اکثراً در دست بازاریان و فعالان اقتصادی طبقه متوسط. یکی از راه های موفقیت در ایران این است که از طرقی به دفاتر نمایندگی وارد شوی و حق فروش یک مارک یا محصول را در ایران نمایندگی کنی. دفترهای نمایندگی در تمام اشکال و انواع و با این که محبوب هستند، در تمام درجات مختلف موفقیت در ایران یافت می شوند.شخصی هست که حق انحصاری فروش آسانسورهای اوتیس را گرفته و تاجر دیگری فروشنده انحصاری مته های ماشینی مارک بوش است.
زندگی ایران، یک زندگی پر از ریسک است. ایران کشوری است که در آن دولت، یک شبه بهره ها را نصف می کند و اسراییل را تهدید به بمباران می کند؛ با همه آثار پیش بینی ناپذیر.شاید برای همین هم هست که ایرانی ها سرمایه گذاران خطرپذیری هستند. طرز نگرش مردم به سرمایه گذاری هم با کشورهای دیگر فرق دارد. وقتی می گویم که قسط خرید مسکن در هلند کمی بالای ۵.۵ درصد است، دوستان ایرانی ام با تعجب می پرسند که پس چرا من درجا ۱۰ خانه نمی خرم؟ در ایران برای خرید مسکن تنها می شود وام های کوتاه مدت گرفت؛ با بهره هایی بسیار بالاتر از ۳۰ درصد.
پس انداز در ایران، کار ابلهان است. تورم همیشگی باعث می شود که ارزش پول پایین بیاید؛ بنابراین باید با پول کار کنی. بیشتر ایرانی ها معتقدند که دم غنیمت است. برای همین هم بیشتر پول به دست آمده را با همان سرعت خرج اجناس لوکس می کنند تا وجهه بالاتری به دست بیاورند.
هر کس دشت خوبی داشته سریعاً یک ماشین گران قیمت یا کیف و لباس گران می خرد؛ چرا که همسایه ها باید ببینند که وضع ایشان خوب است. در مهمانی ها و عروسی ها هم همه با علاقه، وضع مالی دیگران را بررسی می کنند. کسانی که پول دارند، حتی اگر این پول را از طریق تماس با حکومت به دست آورده باشند، به چشم افراد موفق دیده می شوند.
یکی از پرسش های استاندارد به هنگام غیبت از همسایه جدید یا داماد و شوهر جدید دخترخاله این است که: پولداره؟ در مورد هر تازه وارد به محفل بستگان ایشان هم که هنوز نرده های زیادی را از نردبان اجتماع باید بالا برود گفته می شود: «انشاءالله زود پولدار می شه» چرا که همه در ایران لزوم رسیدن به رفاه را درک می کنند. حتی از آن هم فراتر، تلاش برای دستیابی به این رفاه، برای ایرانی یک نوع سبک زندگی شده است. جالب اینجاست که :
در ایران پولدار شدن به هر قیمتی نوعی زرنگی به حساب می آید و انسانهای سالم و بی پول بی عرضه تلقی می شوند.
در ایران استاندارد قیمت وجود ندارد یعنی ممکن است برای خرید یک کالا از دو مغازه دو قیمت متفاوت بپردازید یا اینکه کرایه ماشین را در هر بار استفاده از مسافرکشها متفاوت پرداخت کنی همیشه میشود دعوای بین مسافرکشها و مسافران را بر سر قیمت مشاهده کرد. بزرگترین درآمد دولت ایران بعد منابع زیر زمینی کسب درآمد از مردم میباشد .
در ایران دولت سیم کارت گوشی همراه ، خط تلفن ، معافیت سربازی و ... میفروشد. دولت به وسیله گمرک ورودی کالاها از مرزها را کنترل می کند و اجازه ورود کالاهای ارزان را نمیدهد تا خود دولت به میزان بالاتر آن را به مردم بفروشد. جالب اینجاست مردم ایران به شدت از این وضعیت راضی بوده و با تمام توان از این سیستم حمایت میکنند حتی اگر با کمی غرغر از آن انتقاد کنند.



صفحه قبل 1 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب